Com arribar

Coordenades: 42.143411 2.053937 42º08’36.3”N 2º03’14.2”E

L’aparcament del refugi està situat a la pista cimentada que uneix la C 26 amb la BP-4654 entre l’Hostalet i el Cobert de Puigcercós. Cal deixar el cotxe a l’aparcament i per l’escala que baixa a la passera arribar al refugi a l’altra riba de la riera.

Per la C 26 des de Ripoll: passat el quilòmetre 175, tocant a la paret de l’edifici de l’Hostalet, surt una pista a mà esquerra amb l’indicació, entre d’altres, de Molí de la Farga, al cap de 10-15 minuts veureu la casa i les runes del molí a la dreta, a l’altra riba de la riera, i de seguida l’aparcament a la vora de la pista.

Per la C 26 des de Berga: passat el quilòmetre 174, tocant a la paret de l’edifici de l’Hostalet, surt una pista a mà dreta amb l’indicació, entre d’altres, de Molí de la Farga, al cap de 10-15 minuts veureu la casa i les runes del molí a la dreta, a l’altra riba de la riera, i tot seguit l’aparcament a la vora de la pista.

Per la BP-4654 des de Sant Quirze de Besora: passat el quilòmetre 22 trobareu a mà dreta l’hostal del Cobert de Puigcercós, entreu a l’aparcament que té devant i posats de cara a l’edifici a mà dreta surt una pista primer de terra, cimentada després, al cap de 5-10 minuts veureu a l’esquerra l’aparcament i el cartell de refugi i de seguida la casa i les runes del molí a l’altra riba de la riera.

Diversos itineraris permeten arribar-hi a peu des de Ripoll, La Farga de Bebié o Sant Quirze de Besora, Borreda…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *